Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Все в одному місці для вдалої риболовлі
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Wolf

Ракета підгодівельна Wolf X-Spod Competition Medium Red

Артикул WA009SPMO
624 грн
833 грн
Очікується
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Все для кормління
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Основним елементом ракет є унікальна магнітна система фіксації чотирилистої кришки ракети. Правильніше буде сказати, що цієї моделі взагалі немає такого поняття, як кришка або завантажувальний відсік. Ви можете розкрити всю ракету повністю, розкривши пелюстки, щоб, наприклад, обполоснути ракету після зигвинного підгодовування.

Можете відкрити лише один відсік, щоб зручно було черпати той самий зиговий суп, або розкрити дві пелюстки, щоб черпати бойли. Ніякого механізму у ракети немає, все тримається завдяки її Величності Фізики - за допомогою 24 магнітів, які на практиці виявилися надійнішими за багато кнопок.

До речі, відсутність будь-яких можливостей для відкриття, крім удару достатньої сили дозволяє легко годувати ракетою, закидаючи її прямо з землі. Причому неважливо, що за фракція у Вас завантажена всередину. Рідкі підгодовування, зернові, дрібний пелетс або сипке підгодовування в чистому вигляді - ракета WOLF X-SPOD з легкістю справляється з процесом доставки будь-якої фракції в потрібну точку водойми. Головне зуміти докинути.

І саме компактна версія покликана прийти на допомогу в тих випадках, коли навіть прекрасні аеродинамічні характеристики ракети і відточені техніки закидання не допомагають. Нова модель зроблена по всіх лекалах своєї більшої версії, але через невеликі розміри легше долає опір повітря і летить далі.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно за домовленістю.

«Нововю поштою» по Україні — від 65 грн.

 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
    "Оплата за реквізитами IBAN"

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору